Een garagedeur in een bedrijf, distributiecentrum of fabriek wordt vaak intensief gebruikt. Kwaliteitsdeuren zijn dan ook belangrijk. Daarom koopt u bij ons alleen maar op maat gemaakte (bedrijfs)deuren. Naast sectionaaldeuren vindt u bij ons alle andere soorten industriedeuren, zoals snelloopdeuren, schuifdeuren, klapdeuren en beveiligde deuren voor laadstations. Naast de productie van de (stalen) deuren, zorgen wij voor een professionele montage en installatie.

Maatwerk voor bedrijven en aannemers

Onze garagedeuren en industriedeuren en de bijbehorende installatie leveren wij aan particulieren, bedrijven en aan aannemers. Welke deur u ook kiest, elke deur wordt op maat gemaakt. Alle deuren zijn bovendien beveiligd tegen inbraak en voorzien van een tweesterren politiekeurmerk. Daarnaast zijn wij leverancier en installateur voor rolluiken en zonweringen. Ook hiervoor geldt: voor elk raam een passende oplossing.

Onderhoud & storingen

Hebt u weleens te maken gehad met schade door een garagedeur of sectionale deur die hapert? Of met overlast als gevolg van een industriedeur die uit de rails is gelopen? Of wilt u dit juist voorkomen? Neemt u dan een serviceabonnement bij 040 Garagedeuren. We houden alle deuren, kabels en elektrische systemen voor u in topconditie, zodat u ervan op aan kunt dat ze goed functioneren. Bij zeer intensief gebruik bezoeken we uw bedrijf twee keer per jaar, bij iets minder intensief gebruik voldoet een jaarlijkse controle. En krijgt u toch te maken met een storing, dan lossen we deze snel en vakkundig voor u op.

Wilt u meer weten over industriële (sectionaal)deuren? Neem dan contact met ons op via 040-2051882 of per mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

  • garagedeuren 1
  • industriedeuren 1
  • rolluiken 1

Wat kost een garagedeur, zonwering of rolluik?

offertegesprek

Wij leveren alleen op maat gemaakte deuren, rolluiken en zonweringen. Onze gratis en vrijblijvende offerte is daarom ook maatwerk. Vraag nu een offerte aan en ontvang binnen 24 uur een prijsvoorstel.

Offerte aanvragen  ›

Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

reviewscore

Onze klanten beoordeelden 040 Garagedeuren met een gemiddelde score van: 8,4.
Wilt u weten hoe 040 Garagedeuren door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

Beoordeel nu zelf  ›

Copyright © 2024 www.040garagedeuren.nl
Sitemap

040 Garagedeuren Eindhoven
040 Garagedeuren Eindhoven 4.8/ 5 based on 1 6 ratings.