Is uw oude garagedeur aan vervanging toe? Wilt u in plaats van een kanteldeur een elektrisch bedienbare roldeur? Of wilt u in de woning mooie openslaande garagedeuren? 040 Garagedeuren is gespecialiseerd in het leveren, plaatsen en onderhouden van alle soorten garagedeuren.

Elke deur is maatwerk

U bepaalt welke deur het beste past in uw garage: een sectionale deur of een kanteldeur. Met elektrische aandrijving of zonder. Een deur met of zonder loopdeur of raampjes. Welke maat, welke vorm en welke kleur u ook wenst, wij zorgen voor een snelle en vakkundige levering en montage. Elke deur wordt op maat gemaakt, dus alles is mogelijk. Uw wens is leidend, wij werken niet met standaardmaten. Het enige dat wel standaard is, is de inbraakbeveiliging waarmee alle deuren zijn uitgerust. Elke garagedeur heeft een tweesterren politiekeurmerk.

Onderhoud & storingen

Hoe intensiever een garagedeur wordt gebruikt, hoe belangrijker het is de deur goed te onderhouden. Zeker als het gaat om garagedeuren met een motortje erin. U kunt bij ons daarom ook een serviceabonnement nemen, zodat wij jaarlijks de deuren en de elektrische bediening controleren. Zo voorkomt u slijtage. En mocht u toch te maken met een probleem, bijvoorbeeld een deur die uit de rails loopt, een kapotte kabel of een niet-werkend motortje, dan verhelpen we deze problemen direct voor u.

Wij werken voor particulieren en bedrijven. Wilt u meer weten over garagedeuren die passen in uw huis? Neemt u dan contact met ons op via 040-2051882 of per mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

  • garagedeuren 1
  • industriedeuren 1
  • rolluiken 1

Wat kost een garagedeur, zonwering of rolluik?

offertegesprek

Wij leveren alleen op maat gemaakte deuren, rolluiken en zonweringen. Onze gratis en vrijblijvende offerte is daarom ook maatwerk. Vraag nu een offerte aan en ontvang binnen 24 uur een prijsvoorstel.

Offerte aanvragen  ›

Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

reviewscore

Onze klanten beoordeelden 040 Garagedeuren met een gemiddelde score van: 8,4.
Wilt u weten hoe 040 Garagedeuren door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

Beoordeel nu zelf  ›

Copyright © 2024 www.040garagedeuren.nl
Sitemap

040 Garagedeuren Eindhoven
040 Garagedeuren Eindhoven 4.8/ 5 based on 1 6 ratings.