Wilt u de zon buiten houden? Of houdt u liever inbrekers op afstand? Voor zowel grote als kleine ramen vindt u bij 040 Garagedeuren een sluitende oplossing.

Rolluiken

Een rolluik zorgt voor veiligheid als u er niet bent: u houdt ongewenste gasten op afstand en kunt de boel netjes afsluiten. Maar wist u ook dat rolluiken daarnaast isolerend werken? Al onze rolluiken vullen we met isolatiemateriaal: zo blijft het in de zomer koel en in de winter houdt u de warmte in uw huis of bedrijf juist vast. Bijna al onze rolluiken hebben een motortje. U kunt de rolluiken daarmee elektrisch bedienen. En we maken alle rolluiken op maat, dus ze zijn voor elke raam en iedere deur te gebruiken.

Zonwering

De warmte en het felle licht van de zon houdt u buiten uw huis met een op maat gemaakte zonwering. In elke maat en in elke kleur maken we zonweringen, al dan niet uitgerust met elektrische bediening. Als de zonwering een motortje heeft, dan zit deze verwerkt in een van de buizen. U hebt voor het bedienen de keuze uit een vaste knop of een handzender die u mee naar buiten kunt nemen. Daarnaast kunt u kiezen voor een windmeter, die ervoor zorgt dat de zonwering automatisch dichtgaat als het te hard waait. Aan u de keuze! 

Wilt u meer weten over rolluiken en zonweringen? Neemt u dan contact met ons op via 040-2051882 of per mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

  • garagedeuren 1
  • industriedeuren 1
  • rolluiken 1

Wat kost een garagedeur, zonwering of rolluik?

offertegesprek

Wij leveren alleen op maat gemaakte deuren, rolluiken en zonweringen. Onze gratis en vrijblijvende offerte is daarom ook maatwerk. Vraag nu een offerte aan en ontvang binnen 24 uur een prijsvoorstel.

Offerte aanvragen  ›

Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

reviewscore

Onze klanten beoordeelden 040 Garagedeuren met een gemiddelde score van: 8,4.
Wilt u weten hoe 040 Garagedeuren door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

Beoordeel nu zelf  ›

Copyright © 2024 www.040garagedeuren.nl
Sitemap

040 Garagedeuren Eindhoven
040 Garagedeuren Eindhoven 4.8/ 5 based on 1 6 ratings.