040garagedeuren FV 1
In Eindhoven heeft 040 Garagedeuren een Industriële sectionaaldeur met full vision paneel geplaatst. Na overleg met de klant is er voor gekozen om te kiezen voor een sectionaaldeur met een full vision paneel, dit om extra lichtinval te creëren.

De secionaaldeur bestaat uit Stuco panelen in een antraciet kleur RAL 7016. 040 Garagedeuren uit  Eindhoven heeft de Industriële sectionaaldeur voorzien van een elektrische bediening, wat doormiddel van een afstandbediening kan worden bediend.

De stuc panelen zijn in alle RAL kleuren te verkrijgen, zodat je de deur kunt aanpassen aan bijvoorbeeld de kleur van je kozijnen.

040garagedeuren FV 2
Er zijn verschillende benamingen voor bedrijfsdeuren. 040 Garagedeuren noemt het een  industriële sectionaaldeur maar wordt ook wel overheaddeur of industriedeur of roldeur genoemd. 040 Garagedeuren kenmerkt zich door een goede prijs/ kwaliteitverhouding en een goede service en onderhoud. 

040 Garagedeuren plaatst dsectionaal deuren voor kleine bedrijfshallen tot grote distributiecentra. Van logistiek tot dienstverlening tot particulier,  kortom de sectionaaldeuren van 040 Garagedeuren zijn voor alle sectoren toepasbaar. 

Isolerende deur belangrijk

Een sectionaaldeur wordt blootgesteld aan diverse weersomstandigheden. Dit betekent dat de deuren an hoge kwaliteit moeten zijn. Daarom zijn al onze sectionaaldeuren dubbelwandig geïsoleerd. De kunststof sectionaaldelen zijn van hoge kwaliteit. De hoekkozijnen, looprails en alle andere onderdelen van de deur zijn galvanisch verzinkt, zodat nergens roest kan ontstaan.

Veiligheid van onze sectionaal garagedeuren

De sectionaal garagedeuren die 040 Garagedeuren uit Eindhoven plaatst bieden optimale veiligheid. Zodra de garagedeur sluit treed de optiebeveiliging automatisch in. Hierdoor is de garage deur meteen vergrendeld. Hierdoor is het nauwelijks mogelijk om binnen te komen.

040 Garagedeuren uit Eindhoven zorgt voor alles

Bij alle klussen zorgt 040 Garagedeuren uit Eindhoven ervoor dat al het materiaal geleverd wordt en dat het afval op een professionele manier afgevoerd wordt. 040 Garagedeuren uit Eindhoven werkt samen met leveranciers van topkwaliteit waar we goede ervaringen mee hebben. 040 Garagedeuren is deel van bouwbedrijf 040 Groep uit Eindhoven. Naast 040 Garagedeuren bestaat ook 040 Stucadoor, Tegelzetter, Loodgieter en 040 Zonnepaneel. Voor alle mogelijkheden www.040groep.nl

  • garagedeuren 1
  • industriedeuren 1
  • rolluiken 1

Wat kost een garagedeur, zonwering of rolluik?

offertegesprek

Wij leveren alleen op maat gemaakte deuren, rolluiken en zonweringen. Onze gratis en vrijblijvende offerte is daarom ook maatwerk. Vraag nu een offerte aan en ontvang binnen 24 uur een prijsvoorstel.

Offerte aanvragen  ›

Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

reviewscore

Onze klanten beoordeelden 040 Garagedeuren met een gemiddelde score van: 8,4.
Wilt u weten hoe 040 Garagedeuren door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

Beoordeel nu zelf  ›

Copyright © 2024 www.040garagedeuren.nl
Sitemap

040 Garagedeuren Eindhoven
040 Garagedeuren Eindhoven 4.8/ 5 based on 1 6 ratings.