industriele sectionaaldeur 1

In Eindhoven heeft 040 Garagedeuren een industriële sectionaaldeur geplaatst van het merk multideur. Na overleg met de klant heeft 040 Garagedeuren gekozen voor het plaatsen van een elektrische industriële sectionaaldeur met een loopdeur en gladde panelen.

Een industriële sectionaaldeur met loopdeur heeft het grote voordeel dat je niet altijd de volledige deur hoeft te openen. Vakkundige werknemers van 040 Garagedeuren meten de deur zelf op locatie in. Zodat later bij plaatsing de deur perfect past.

Een garagedeur in een bedrijf, distributiecentrum of fabriek wordt vaak intensief gebruikt. Kwaliteitsdeuren zijn dan ook belangrijk. Daarom koopt u bij ons alleen maar op maat gemaakte (bedrijfs)deuren. 

industriële sectionaaldeur 2

Bij de aanschaf van een industriedeur spelen verschillende opties een mogelijke rol. Onze industriedeuren zijn gebaseerd op de behoefte van onze opdrachtgevers aan veiligheid, duurzaamheid, beveiliging, gemak en uiterlijk ontwerp. De uiteindelijk gekozen en ontworpen deur biedt dan ook altijd een optimale mix van deze eigenschappen hetgeen kan resulteren in volledig geautomatiseerde en beveiligde deuren, in volledig beglaasde deuren of in deuren waar een paneeldikte van 80mm bijdraagt aan de benodigde thermische efficiëntie van een gebouw. Onze verkoopadviseurs luisteren zorgvuldig naar wat voor u belangrijk is waarna een passende aanbieding laat zien welke deur onze experts daarbij in gedachten hebben.

Isolerende deur belangrijk

Een sectionaaldeur wordt blootgesteld aan diverse weersomstandigheden. Dit betekent dat de deuren an hoge kwaliteit moeten zijn. Daarom zijn al onze sectionaaldeuren dubbelwandig geïsoleerd. De kunststof sectionaaldelen zijn van hoge kwaliteit. De hoekkozijnen, looprails en alle andere onderdelen van de deur zijn galvanisch verzinkt, zodat nergens roest kan ontstaan.

Veiligheid van onze sectionaal garagedeuren

De sectionaal garagedeuren die 040 Garagedeuren uit Eindhoven plaatst bieden optimale veiligheid. Zodra de garagedeur sluit treed de optiebeveiliging automatisch in. Hierdoor is de garage deur meteen vergrendeld. Hierdoor is het nauwelijks mogelijk om binnen te komen.

040 Garagedeuren uit Eindhoven zorgt voor alles

Bij alle klussen zorgt 040 Garagedeuren uit Eindhoven ervoor dat al het materiaal geleverd wordt en dat het afval op een professionele manier afgevoerd wordt. 040 Garagedeuren uit Eindhoven werkt samen met leveranciers van topkwaliteit waar we goede ervaringen mee hebben. 040 Garagedeuren is deel van bouwbedrijf 040 Groep uit Eindhoven. Naast 040 Garagedeuren bestaat ook 040 Stucadoor, Tegelzetter, Loodgieter en Klusbedrijf. Voor alle mogelijkheden www.040groep.nl

  • garagedeuren 1
  • industriedeuren 1
  • rolluiken 1

Wat kost een garagedeur, zonwering of rolluik?

offertegesprek

Wij leveren alleen op maat gemaakte deuren, rolluiken en zonweringen. Onze gratis en vrijblijvende offerte is daarom ook maatwerk. Vraag nu een offerte aan en ontvang binnen 24 uur een prijsvoorstel.

Offerte aanvragen  ›

Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

reviewscore

Onze klanten beoordeelden 040 Garagedeuren met een gemiddelde score van: 8,4.
Wilt u weten hoe 040 Garagedeuren door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

Beoordeel nu zelf  ›

Copyright © 2023 www.040garagedeuren.nl
Sitemap

040 Garagedeuren Eindhoven
040 Garagedeuren Eindhoven 4.8/ 5 based on 1 6 ratings.