040garagedeur ehv 2
Voor een klant in Eindhoven heeft 040 garagedeuren en sectionaaldeuren geplaatst. De oude traditionele kantel garagedeur is op vakkundige wijze verwijderd. Vervolgens heeft 040 garagedeuren de nieuwe deur bevestigd.

Sectionaaldeuren heeft veel voordelen
De Sectionaaldeuren van 040 garagedeuren bouwen de deur op door middel van onderlinge scharnieren. Dit betekent dat de sectioneel deur uit een aantal secties bestaat. Dit is een groot voordeel ten opzichte van de traditionele deur die uitzwaaien. De sectionaaldeur van 040 garagedeuren trekt zich verticaal omhoog. De bediening van de sectionaaldeur kan in veel gevallen ook met een afstandsbediening worden geopend en gesloten. De Sectionaaldeuren van 040 garagedeuren zijn er een veel verschillende uitvoeringen zodat er altijd een passende oplossing is om deze te matchen bij de stijl van uw huis.
040garagedeur ehv 1

Veiligheid van onze sectionaal garagedeuren
De sectionaal garagedeuren die 040 Garagedeuren uit Eindhoven plaatst bieden optimale veiligheid. Zodra de garagedeur sluit treed de optiebeveiliging automatisch in. Hierdoor is de garage deur meteen vergrendeld. Hierdoor is het nauwelijks mogelijk om binnen te komen.

040 Garagedeuren uit Eindhoven zorgt voor alles
Bij alle klussen zorgt 040 Garagedeuren uit Eindhoven ervoor dat al het materiaal geleverd wordt en dat het afval op een professionele manier afgevoerd wordt. 040 Garagedeuren uit Eindhoven werkt samen met leveranciers van topkwaliteit waar we goede ervaringen mee hebben. 040 Garagedeuren is deel van bouwbedrijf 040 Groep uit Eindhoven. Naast 040 Garagedeuren bestaat ook 040 Stucadoor, Tegelzetter, Loodgieter en Klusbedrijf. Voor alle mogelijkheden www.040groep.nl

 

 

 

  • garagedeuren 1
  • industriedeuren 1
  • rolluiken 1

Wat kost een garagedeur, zonwering of rolluik?

offertegesprek

Wij leveren alleen op maat gemaakte deuren, rolluiken en zonweringen. Onze gratis en vrijblijvende offerte is daarom ook maatwerk. Vraag nu een offerte aan en ontvang binnen 24 uur een prijsvoorstel.

Offerte aanvragen  ›

Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

reviewscore

Onze klanten beoordeelden 040 Garagedeuren met een gemiddelde score van: 8,4.
Wilt u weten hoe 040 Garagedeuren door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

Beoordeel nu zelf  ›

Copyright © 2023 www.040garagedeuren.nl
Sitemap

040 Garagedeuren Eindhoven
040 Garagedeuren Eindhoven 4.8/ 5 based on 1 6 ratings.